Hvala za vašo zavezo!

Čestitamo!

Z velikim veseljem in iskreno zahvalo vas pozdravljamo kot novega člana skupnosti odgovornih staršev in skrbnikov, ki ste podpisali Starševski dogovor. Vaša odločitev za podpis tega dokumenta ne kaže le na vašo predanost in odgovornost do zdrave uporabe digitalne tehnologije v vaši družini, temveč prispeva tudi k širšemu razumevanju in ozaveščanju o pomenu digitalno zdravega okolja.

Verjamemo in upamo, da bo ta dogovor služil kot koristen vir in spodbuda pri vzgoji vašega otroka v digitalni dobi. Razumevanje in upoštevanje načel, ki jih podpira starševski dogovor, bo vašemu otroku pomagalo razvijati zdrave digitalne navade, ki bodo koristile njegovemu duševnemu, čustvenemu in socialnemu razvoju.

Tu smo za vas

Zavedamo se, da se lahko med potjo pojavijo vprašanja ali potreba po dodatni podpori. Ne oklevajte in se obrnite na nas za kakršnokoli pomoč ali pojasnilo. Na voljo smo vam na telefonski številki 040 186 266 (Benjamin) ali preko e-pošte na [email protected].

Hvala, da ste del rešitve

Skupaj lahko ustvarimo okolje, kjer digitalne tehnologije služijo kot orodje za izboljšanje našega vsakdanjega življenja, ne da bi pri tem ogrožale naše dobro počutje.

Ekipa Inštituta Integrum