Integrum mladi

Skupina Integrum mladi je pogovorna skupina, v kateri želimo čim bolj celostno spregovoriti o temah telesnosti in spolnosti.

Integrum mladi II je pogovorna skupina, v kateri želimo celostno spregovoriti o odnosih in poglobiti teme iz prvega cikla.

Namen srečanj je skupno iskanje odgovorov na konkretna vprašanja. Vsak ima možnost spregovoriti in prisluhniti drugim, ki morda razmišljajo podobno ali pa čisto drugače. Odkriti in iskreni pogovori, ki potekajo v varnem in spoštljivem okolju, so odlična spodbuda za osebnostno rast in lahko obogatijo tudi naše življenje in odnose.

Program obsega 5 tematskih sklopov, ki se opirajo na izhodišča teologije telesa:

  1. Svobodna ljubezen
  2. Zvesta ljubezen
  3. Rodovitna ljubezen
  4. Celostna ljubezen
  5. *Presenečenje*

Če se tudi ti sprašuješ, kaj je v odnosih pomembno, kaj želimo in česa se bojimo, kje smo najbolj ranljivi in manj svobodni, potem je ta skupina kot nalašč zate.

Srečanja potekajo tedensko ob torkih od 20.00 do 21.15. Glede na razpoložljivost udeležencev se izvajajo v živo ali preko Zooma.

S srečanji začnemo prvi teden v maju 2022.

Prispevek: 30 € (oz. po dogovoru)

Intregrum mladi I je skupina, kjer cilj ni priti do končnih sklepov in odgovorov, saj je iskanje odgovorov na tem področju za vse nas doživljenjsko potovanje. V skupnosti vidimo vrednost varnega prostora za odkrit in iskren pogovor.

Program obsega 5 tematskih sklopov, ki se naslanjajo na izhodišča Teologije telesa:

  1. Kdo sem?
  2. Moškost in ženskost
  3. Privlačnost
  4. Pripravljenost na spolne odnose
  5. Čistost danes

Srečanja potekajo enkrat tedensko od 20.00 do 21.15. Glede na razpoložljivost udeležencev se izvajajo v živo ali preko Zooma. Skupina je v času srečanj povezana tudi preko FB-skupine.

S srečanji začnemo tretji teden v novembru 2021.

Prispevek: 30 € (ali po dogovoru).