Skupina za moške - Divji v srcu

Divji v srcu
je skupina za moške, ki želijo odkrivati in slediti Božjemu načrtu za njihovo življenje.

Srečanja potekajo pod vodstvom voditeljske ekipe Janija Jerička, Vida Planinca, Nejca Paniča in Mateja Križaniča (študijsko leto 2019/2020).

Zgodba

Skupina je združitev dveh moških skupin. Nastala je kot plod sodelovanja med Zavodom Živi na polno in Inštitutom Integrum. Slednji je ustanovil moško skupino za odmike v gore, skupina Leopard pa je združevala in podpirala moške v boju za čistost. Novonastala skupina združuje, tako kot knjiga Divji v srcu (avtor: John Eldredge), oba svetova in jima dodaja nov smisel. Najsi bodo verige, ki obdajajo moškega današnjega časa takšne ali drugačne (pasivnost, kemične droge, kompulzivno poželenje, deloholičnost, agresivnost, nasilnost idr.), vse so lahko posledica oddaljenosti moškega od svojega srca.
Letos je sta rdeči niti skupine slavljenje in delo po knjigi Anselma Grüna Boj in ljubezen, preko katere lahko moški odkrivajo globine svoje duše preko svetopisemskih mož, ki so v svojih različnih poklicanosti vsi živeli polno življenje.

Kdaj in kje?

Dobivamo se vsako 1. in 3. nedeljo v mesecu ob 20. uri v župnišču v Trnovem (Lj).
Vsi inštrumenti zaželjeni. Odprti srečanji sta le še 20. oktobra 2019 in 3. novembra 2019, potem se skupina zapre. Istočasno potekajo v sosednji učilnici pod vodstvom Mojce Giacomelli srečanja skupine za ženske.

Kontakt

[email protected]
[email protected]
Jani:   040 649 900
Vid:   030 626 888