Vzgoja za celostno spolnost

Priprava srečanj o spolni vzgoji v digitalizirani družbi in izzivi, s katerimi se soočamo, za starše ali vzgojitelje (predšolske vzgojitelje, osnovnošolske in srednješolske učitelje, katehete …).

Spolna vzgoja mladostnikov in otrok

Spolna vzgoje v digitalizirani družbi nam postavlja velike izzive. Če bi želeli za starše ali vzgojitelje, (predšolske vzgojitelje, osnovnošolske in srednješolske učitelje, katehete …) pripraviti srečanje na temo spolne vzgoje in izzivov s katerimi se vzgojitelji danes srečujemo, vam ponujamo delavnico v obsegu 60 do 120 minut. Srečanja vsebujejo nekaj teorije o spolni vzgoji in tudi praktične primere. Z veseljem prisluhnemo tudi vašim izzivom in poskušamo nanje pogledati širše ter poiskati ustrezne odzive. Če ste zainteresirani, vas prosimo, da nam pišete preko obrazca tu poleg.

Časovni okvir izvedbe: 60 do 120 minut (po dogovoru).

Cena: 100 € za 60 minutno delavnico oz. 150 € za 120 minutno delavnico + potni stroški (v kolikor je cena previsoka, nas kontaktirajte in poiskali bomo skupno rešitev).

Kontakt: preko obrazca, [email protected] ali 040 186 266 (Benjamin Tomažič).

Dodatno: na srečanju je mogoče tudi nabaviti knjižice za pomoč staršem pri naslavljanju spolnosti z otroki po znižani ceni.

Povpraševanje

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field
Trajanje srečanja *
izberite na seznamu
Select an option
Naročiti želim srečanje za ... *
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Mnenja udeležencev po srečanju: